Гурт Kalush у ТОПі музикантів-початківців, які підкорили українців своїми хітами

2019 рік запам’ятався гучними дебютами на українській сцені.

Радіо МАКСИМУМ склало рейтинг музикантів-початківців, які підкорили українців своїми хітами та зробили заявку на успіх., пише Фіртка.

Примітно, що до рейтингу увійшов і прикарпатський хіп-хоп гурт Kalush. Хлопці підірвали мережу своїм дебютним треком “Не маринуй”. При цьому музиканти заручились підтримкою Alyona Alyona, а наприкінці року навіть випустили разом із нею спільний кліп.

Kalush – це Олег Псюк, Ігор Діденчук та МС Килиммен. Поки що на їхньому рахунку три відеороботи, але кожна з них наробила хайпу. Особливо українці зацінили швидку читку виконавців, через яку зрозуміти калуський сленг з першого разу просто неможливо. Та це не завадило Kalush’у стати першими в історії українського репу, на кого звернув увагу великий американський лейбл Def Jam.

Нагадаємо, що Kalush увірвалися в український реп навесні з кліпом «Не маринуй». Нещодавно тріо з Івано-Франківщини випустило ще одну пісню «Ти гониш».

Також стало відомо, що гурт підписав контракт із Dej Jam — одним із найбільших у світі лейблів, що спеціалізується на хіп-хопі. Тут свою музику видають зокрема Kanye West, Nas і Pusha T.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.