“Нас підсвідомо хтось ділить», – прикарпатський шоумен прокоментував виступ Зеленського (відео)

Виступ Президента України викикав бурю емоцій у людей. Відомий франківський шоумен Місько Батяр також прокоментував виступ Володимира Зеленського в Новорічну ніч.

За словами коміка, українців просто хочуть посварити між собою.

«Одні «за» другі – «проти», як завжди. Може то так і задумувалося? Здається, Зеленький так і сказав, що всі ми різні: хтось говорить українською, хтось – англійською, хтось – мусульманин, а хтось – єврей. Ну і що? Треба жити і любити один одного. Ну не пише у нас в паспортах, що ми за національністю українці. Народ, нас підсвідомо хтось ділить. Ви подивіться, яка ненависть. Не дай Боже щось сказати проти Президента. Я його не люблю, чесно, але так самісінько не люблю Порошенка. Не дай Боже, щось сказати проти Зеленського тебе відразу називають порохоботом»,- каже ноумен.

Чоловік зазначає, що поки українці між собою сваряться, є ті, хто з цього має користь.

«Там десь хтось тішиться – українці ся чублять. І поки ми чубимося в Україну починають повзти Портнови, в Київ запрошують російські гурти типу Воровайки, які співають: «Хотите Одесу отберем», на екрани повертаються «Свати», в Росії починають транслювати «Слугу народу». Зникає слово «війна», частіше чуємо слова «конфлікт на Сході», про Крим вже ніхто не говорить. Анайголовніше – ветеранів, воїнів, тих кого ми поважаємо, дуже нам хочуть показати як терористів, кілерів, п’яниць. Постійні обшуки та звинувачення, а про «свинарчуків» забули. От друзі в чому проблема», – переконаний шоумен.

Прикарпатець вважає, що хто себе поважає, вважає українцем, має таким і залишатися і не звертати увагу на те, що каже сусід.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.