У Калуському районі зруйнований повінню міст відновлено за чотири місяці

Під завершення старого року на Прикарпатті сталася знакова подія — відкрито міст через річку Чечва в Калуському районі (на знімку).

На урочистостях побував Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки в Івано-Франківську область. Глава держави привітав мешканців сіл Довге-Калуське та Пійло, адже зруйнований повінню-2019 міст відновлено за чотири місяці.

Також він подякував присутнім на події народним депутатам Зіновію Андрійовичу, Олександру Матусевичу, Едуарду Прощуку та Ігорю Фрісу, голові Івано-Франківської ОДА Денису Шмигалю за підтримку проекту. Разом із будівельниками, місцевою владою та мешканцями пройшлися відновленим мостовим переходом. Зроблений він добротно.

Металевий міст через річку Чечва зруйнований паводком, внаслідок чого стався обвал чотирьох прольотів та просідання інших. Загальна вартість відновлювальних робіт — 24 млн грн. Із резервного фонду держбюджету виділено 23,4 млн, решту профінансовано з інших джерел.

«Завдяки злагодженій роботі вдалося відбудувати повністю зруйнований міст за чотири місяці. Це велика перемога. Впевнений, що в новому році спільними зусиллями зможемо відремонтувати важливі об’єкти округу. Адже 2020-й на Прикарпатті — Рік мостів і доріг», — підсумував народний депутат Едуард Прощук.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.