На Косівщині екснардеп Гаврилюк викінчує триповерховий дім – “козак” вдало одружився

Колишній нардеп, “козак” Михайло Гаврилюк будує триповерховий будинок у Карпатах. За декларацією про доходи, у нього не було заощаджень, а з доходів – тільки зарплата.

Народний депутат VIII скликання Михайло Гаврилюк побудував триповерховий будинок у селі Нижній Березів (Косівський район, Івано-Франківська область) площею 550 м². Відео будівництва, зняте журналістом Василем Крутчаком, опублікував сайт TK Media.

Місцеві жительки показали, як проїхати до водоспаду й озера, і назвали будову “будинком Гаврилюків”.

На самому будівництві Крутчак поговорив із працівником, у якого запитав, чи на місці колишній нардеп. Чоловік відрекомендувався братом тестя Гаврилюка і зателефонував уточнити у свого брата Івана, батька дружини Гаврилюка, коли буде на місці господар будинку.

Журналіст пройшовся ділянкою, яка виходить до ставка.

“Ось це такий водоспад біля хатинки, яку побудував Михайло Гаврилюк. Ось річка тече, водоспад. Я реально радію, що його депутатство марно не пройшло. Трудився чесно. І зразу хатинка Гаврилюка. Красота!” – прокоментував побачене журналіст.

У серпні 2019-го, подаючи декларацію перед звільненням із посади, Гаврилюк задекларував 381 тис. грн заробітної плати як народний депутат України.

“Якщо все перевести в долари, то виходить десь приблизно $16 тис. Ви ж розумієте, що за цю суму всього цього не побудується”, – сказав Крутчак.

Із декларації Гаврилюка випливає, що у нього немає інших доходів і грошових заощаджень. Дружина експарламентарія задекларувала 6880 грн допомоги від держави під час народження дитини. Із декларації можна зробити висновок, що дружина нардепа не працює й не має інших доходів.

Також у сім’ї Гаврилюка є автомобіль “Ssang Yong” 2008 року випуску. Гаврилюк указав, що придбав його за 98 тис. грн (приблизно $4 тис. на момент придбання).

Читайте також  Ультиматум Залужному! ЗСУ піднялися – попереджень більше не буде: що ж ви коїте? Українці на ногах!

У декларації нардепа немає інформації про будинок у Карпатах, об’єкти незавершеного будівництва або володіння ділянкою, яку показав журналіст.

 

Гаврилюк підтвердив TK Media інформацію, що він є власником триповерхового будинку в Карпатах. За словами екснардепа, ділянка належить сім’ї дружини і дружина забезпечує його матеріально. Сам Гаврилюк покладає на проєкт великі надії й особисто працює на будівництві.

Також “козак” Гаврилюк написав про будівництво у фейсбук, реагуючи на інформацію в ЗМІ про дім на 550 кв. метрів поруч зі ставком і водоспадом.

«Хочу повідомити вам, що я просто вдало одружився. Моя дружина не тільки допомагає мені збагачуватися знаннями, але і збагачує мене матеріально», – написав Гаврилюк.

Михайло Гаврилюк набув популярності після того, як під час Майдану з’явилося відео знущань над ним співробітників міліції. Протестувальника роздягли догола і змушували фотографуватися із силовиками. Після перемоги Революції гідності Гаврилюка обрали нардепом.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.