“Неприємний подарунок”: у 2020 мобільний оператор значно підвищує тарифи для абонентів

У 2020 році мобільний оператор “Київстар” різко підіймає тарифи для своїх абонентів у півтори-два рази. На сайті електронних петицій до президента України збирають підписи проти здорожчання.

Напередодні Нового року більшість користувачів мобільного оператора “Київстар” отримали “смс-ки щастя” із повідомленням про переведення їх на інший тариф, абонплата за який значно дорожча. Про це пише БУГ.

На сайті Інформаційного представництва президента України зареєстрували петицію №22/081996-еп “Київстар знову піднімає тарифи” від 3-го січня 2020 року, де просять не дозволити підняття мінімального тарифу з 55 гривень до 100. За два дні петиція назбирала 230 голосів із 25 тисяч необхідних.

“Цим тарифом користуються самі незахищені верстви населення – пенсіонери”, – йдеться у тексті.

Таке повідомлення надійшло і журналістам інтернет-видання “БУГ”. Так, раніше за користування тарифом “Київстар 3G Онлайн 55” необхідно було сплачувати 55 гривень на чотири тижні. За умовами тарифного плану надавались безлімітні дзвінки на Київстар, 100 хвилин на інші мобільні мережі та 3000 Мб інтернету.

З 4-го лютого даний тариф автоматично зміниться на “Онлайн без меж” платити за який доведеться уже 100 гривень на тиждень. За його умовами користувачу надаватимуться безлімітне спілкування з абонентами Київстар, 100 хвилин на інші мережі та уже 10 000 Мб інтернету.

Іншого абонента, який користувався тарифом вартістю у 115 гривень чотири тижні та отримував за це безлімітне спілкування з абонентами внутрішньої мережі, 200 хвилин на спілкування з абонентами інших мереж, 9 000 Мб інтернету та 200 СМС переводять на дорожчий тариф у півтора раза, проте з гіршими умовами.

Так з 9-го лютого користувача Київстару переведуть на тариф “Безлім Відео”, що передбачає безлімітне спілкування в мережі, але вже 150 хвилин на розмови з абонентами в інших мережах (200 хвилин надавалось раніше) та 9000 Мб інтернету, безкоштовні СМС уже не передбачені.

Читайте також  “Сповідь – у месенджері, а освячення паски – у вайбері”: яким буде Великдень, говоритимуть на “Народному толк-шоу”

Тоді виникає питання, за що платити більше, чому мобільний оператор “Київстар” у два-півтора рази підвищує тарифи, проте зменшує кількість наданих послуг?

Якщо проаналізувати запропоновані тарифи на сайті даного оператора, то стає зрозуміло, що дешевших тарифних планів, ніж 100 гривень, уже не буде.

Найвигідніший тариф стартує від 125 гривень на чотири тижні, за умовами якого пропонують безлім у мережі, 30 хвилин дзвінків на номери інших операторів, 3000 Мб інтернету також не тарифікуються інтернет на месенджери та соцмережі та надається доступ до 55 каналів “Київстар ТБ”. Найдорожчий тариф вартує 300 гривень/чотири тижні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.