Смерть немовляти у Франківську: у департаменті охорони здоров’я не говорять про службове розслідування, а “б’ють на жалість”

Фіртка повідомляла, що в ніч на суботу, 4 січня, в міському перинатальному центрі у відділенні інтенсивної терапії новонароджених померла дитина.

Згодом, на сторінці перинатального центру у соцмережі оприлюднили коментар з приводу смерті новонародженої дитини, в якому директора КНП “Міський клінічний перинатальний центр Івано-Франківської міської ради” Сергій Стефанко повідомив, що сім’я, якої безпосередньо стосується дана неприємна подія, до закладу, до лікарів претензій не має. Також, він вважає, що оприлюднення даної інформації це є шоу.

Кілька годин тому, з’явився коментар керівника Управління охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради Марії Бойко.

Цікаво, що жодного слова у її мові немає про проведення службового розслідуванні чи будь-яких перевірок. Натомість Марія Бойко вважає, що хтось намагається “на чужому горі, чужій біді, чужій втраті роблять рейтинги чи сенсації”.

До слова, завідувачем відділення інтенсивної терапії новонароджених, де сталася трагедія, є Любов Гаркот – дружина ексдиректора міського департаменту містобудування та архітектури Олега Гаркота.

Додамо, що Сергій Стефанко обіймає посаду з жовтня 2017 року і є ексдепутат міської ради від партії “Свобода”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.