Програли дитину в карти: новий поворот у справі Даринки Лук`яненко шокував українців. Надлюдський цинізм

Батько вбитої 11-річної Дарини Лук`яненко поскаржився, що у селищі, де вони мешкають, розпускають чутки, нібито родина програла дитину в карти вбивці. Сергій Лук`яненко наголосив, що поліція навіть перевірила цю горе-версію і вона не підтвердилась.

Нагадаємо, в Іванівці жителі не пускають торгувати на базар батьків Тарасова, а після початку суду знову почали розписувати їхній паркан написами “смерть вбивці”.

В Одеській області суд почав розглядати справу про жорстоке вбивство 11-річної Даші Лук’яненко з Іванівки. Підозрюваний в цьому злочині, 22-річний Микола Тарасов несподівано на суді заявив, що він відмовляється від своїх свідчень, і дівчинку не вбивав. Нібито його били і змусили зізнатися.

Однак в самій Іванівці у такі заяви хлопця не вірять. Після вбивства дитини 13 червня батьків Тарасова вигнали з ринку, де вони торгували багато років буквально по сусідству з рідними Даші. Їх лотки знаходяться навпроти один одного. Вони намагалися повернутися туди через підставних осіб, але про їх хитрощі дізналися місцеві торговці, тому Тарасові не ризикнули з’явитися.

“Хоча раніше вони говорили, що закінчиться суд, пройде півроку, все заспокоїться, і ми знову туди повернемося. Вони думали, що слідство пройде швидко, але так не буває”, – розповідає вбитий горем батько Даші, Сергій.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.