Коноплянка забив “Реалу”, але не врятував “Севілью” у Суперкубку УЄФА

Гол Євгена Коноплянки не допоміг “Севільї” уникнути поразки від “Реалу” у матчі за Суперкубок УЄФА

Суперкубок УЄФА. Фінал
im578x383-2395538_w1

“Реал” (Іспанія) – “Севілья” (Іспанія) 3:2 (дод. час)

Голи: Асенсіо, 21; Рамос, 90+3; Карвахаль, 119 – Васкес, 41; Коноплянка,72 (пен.).

“Реал”: Касілья, Карвахаль, Рамос, Варан, Марсело, Каземіро, Ковачіч (Родрігес, 73), Лукас Васкес, Мората (Бензема, 62), Іско (Модріч, 66), Асенсіо.

“Севілья”: Ріко, Пареха, Каррісо (Рамі, 51), Колодзейчак, Іборра (Кранневітер, 74), Кійотаке, Н’Зонзі, Франко Васкес, Маріано, В’єтто (Коноплянка, 67), Вітоло.

Попередження: Вітоло, 43; Карвахаль, 84; Асенсіо,  86; Колодзейчак, 90.

Вилучення: Колодзейчак, 93.

У матчі за Суперкубок УЄФА у норвезькому Тронхеймі зустрічалися переможець Ліги чемпіонів – “Реал” та “Севілья”, яка минулого року виграла Лігу Європи.

У першому таймі команди обмінялися точними голами. Український півзахисник Євген Коноплянка вийшов на заміну на 67-й хвилині, а вже за 5 хвилин після своєї появи на полі реалізував пенальті та вивів свою команду вперед. Проте “Севілья” переможний рахунок не втримала і дозволила Серхіо Рамосу у компенсований арбітром час зрівняти рахунок та перевести гру в овертайм.

У додатковий час “Севілья” на 93-й хвилині залишилася у меншості після вилучення Тімоті Колодзейчака. “Реал” дотиснув суперника на 119-й хвилині після помилки Коноплянки. Українець зазнав втрати при обводці на лівому фланзі, м’яч підхопив Дані Карвахаль, який набрав швидкість та завершив свій рейд точним ударом. “Реал” виграв 3:2 та став володарем Суперкубку УЄФА.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.