“Я навіть у страшному сні не міг подумати…”: Кароль зганьбилась на концерті у Львові. Люди встали і пішли геть!

Концерт Тіни Кароль у Львові обернувся для співачки невеликим скандалом. Деяким глядачам не сподобалося, що Тіна співає пісні російською мовою, тому вони пішли.


Співачка Тіна Кароль продовжує їздити з концертами по містах України. Однак її виступ у Львові на Старий Новий рік пройшов не зовсім успішно.
Вся справа в російськомовних піснях Кароль. Деякі глядачі очікували, що на Різдвяному концерті у Львові співачка виконуватиме композиції тільки українською мовою, однак, за їхніми словами, концертна програма була наповнена наполовину російськими піснями. Деяким глядачам це категорично не сподобалося, і вони пішли з концерту Кароль ще до його завершення. Один з тих, що пішли глядачів висловився з цього приводу в “Фейсбуці”.

“Коли друзі подарували квитки на Різдвяний концерт, в голові крутилися слова пісні “Татові слова Україні – це“. Я навіть в страшному сні не міг подумати, що на Старий Новий рік у Львові на сцені опери половина пісень будуть російською мовою. Після третьої такої пісні я не витримав і пішов геть! Досі трусить! Русскій мір у Львові!” – написав у соцмережі незадоволений глядач.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.