У Калуші чоловік упав на дорозі й помер — очевидці не змогли надати першу допомогу

У Калуші на перехресті біля центральної пошти чоловік спіткнувся і упав. Дерез деякий час він помер.

Про це у соцмережі повідомив калушанин Володимир Андреєв, інформують “Вікна”.

“Сьогодні фактично став свідком смерті старшого чоловіка. На перехресті біля центральної пошти він просто спіткнувся і вдарився головою. Про це розповіли люди, які його відтягли з проїжджої частини. Я виїжджав з роботи, помітив скупчення людей, підійшов, явних ознак життя не було, пульс не прослуховувався, голова була ціла, крові не було, але чоловік був теплий і було ледь-ледь помітне дихання”, — розповів Володимир Андреєв.

Калушанин зазначив, що очевидці не знали, як надати чоловікові першу допомогу:

“Ми його перевернули на живіт і це все, що ми могли зробити. За це дуже соромно, підготовка щодо надання першої допомоги просто нище нуля. Я не говорю про всіх, а найбільше про себе. Викликали швидку допомогу, я залишив його з іншими людьми і поіхав по своїх “важливих справах”. Коли я повернувся через годину, чоловік лежав на тому ж місці, уже було темно, і його вже чимось накрили. Була присутня поліція”.

Тому Володимир Андреєв закликає провести у Калуші курс по наданню першої домедичної допомоги.

“Чи можна провести в Калуші кваліфікований курс по наданню першої допомоги? Я готовий за це заплатити, якщо буде можливість врятувати комусь життя, то це буде особисто для мене безцінно”, — зазначає він.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.