Занедбала дітей: на Прикарпатті горе-матір притягнули до адмінвідповідальності

Від початку цього року працівники ювенальної превенції Прикарпаття вже зафіксували близько півсотні фактів невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей.

Поліцейські, притягуючи батьків до адмінвідповідальності, передусім прагнуть спонукати збайдужілих чи непутящих дорослих до виправлення ситуації в інтересах їх же власних дітей, пише Фіртка.

Приміром, до такого заходу впливу вдалися працівники ювенальної превенції Рожнятівщини щодо місцевої мешканки – матері трьох малолітніх дітей. Під час візиту до помешкання 35-річної жінки поліцейські разом з представниками служби у справах дітей та районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді виявили її нездатною через стан алкогольного сп’яніння доглядати за 3-місячною донечкою.

Не міг допомогти жінці і батько дитини, який також був добряче напідпитку. Двох старших діток – 10-річної дівчинки та 8-річного хлопчика на цей момент вдома не було.

Зважаючи на обставини, матір з маленькою дитиною доправили до лікарні для обстеження немовлятка. Старші дітки певний час перебуватимуть під опікою родичів.

Наразі жінку притягнуто до адмінвідповідальності за ст. 184 КУпАП.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.