Як не зруйнувати сексуальне життя: 6 звичок, від яких варто відмовитися

Деякі щоденні звички можуть мати руйнівний вплив на ваше сексуальне життя, знижуючи його якість.

Згідно з дослідженнями, секс є корисним для здоров’я, а невдоволення сексуальним життям пов’язано з нижчою якістю життя та добробуту, пише The Health Site.

Що негативно впливає на сексуальне життя

1. Шкідлива їжа

Правильне харчування і підтримка здорової ваги забезпечує оптимальний сексуальний потяг. Натомість шкідлива смажена їжа знижує лібідо в чоловіків та жінок, а солодощі можуть призвести до зниження рівня тестостерону, набору ваги та підвищення рівня естрогену. Відтак варто стежити за їжею, яку споживаєте, адже від цього залежить і сексуальне життя.

Продукти, які підвищують вашу сексуальну витривалість: гранатовий сік, морквяний сік, сік селери, сік капусти.

2. Оральні контрацептиви

У жінок, які приймають протизаплідні таблетки, частіше спостерігається сексуальна дисфункція. Це може зменшити її інтерес до сексу, а також викликати проблеми зі збудженням.

3. Куріння

Шкідливі звички негативно впливають не лише на здоров’я, а й на сексуальний потяг і задоволення. Крім того, це збільшує ризик безпліддя. Куріння може пошкодити ваші судини, що обмежить кровотік і вплине на ерекцію чоловіка. Також жінки та чоловіки, які мають звичку палити, можуть мати труднощі з отриманням оргазму.

4. Занадто багато сексу

Занадто часто займатися коханням може знизити у партнерів сексуальне бажання. У таких випадках краще зосередитися на створенні середовища, яке викликає бажання.

5. Порнографія

Перегляд порно може призвести до погіршення сексуального життя. Причинами цього є нереалістичні стандарти сексуальності, спотворене уявлення про секс (сцени з агресією та насиллям). Також у любителів порнографії може виникнути еректильна дисфункція, адже для збудження будуть потрібні екстремальніші відчуття.

6. Алкоголь

Читайте також  14 життєвих випадків, які справджують для кожної людини

Секс під дією алкоголю стає небезпечним, адже знижується чутливість і критичність мислення. Також задоволення від оргазму чоловік і жінка можуть не отримати.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.