Samsung Galaxy Note 7 з 6 ГБ ОЗУ дійсно з’явиться в Китаї

Ще до початку офіційної презентації Galaxy Note 7 в мережі ходили чутки, що “флагманський смартпед” може отримати 6 ГБ оперативної пам’яті. Як виявилося, в плані технічних характеристик новинка є повною копією Galaxy S7 і Galaxy S7 Edge. Після анонсу в Інтернеті знову з’явилися згадки про більш “продвинуту ” версію. Внести ясність у ситуацію, що склалася вирішив глава Samsung Mobile Кох Дун-Цзінь на заході, присвяченому анонсу Galaxy Note 7 в Сеулі.

3f8a21dbd8c04f64c160f890744f34a8

Він підтвердив, що вони розглядають випуск версії з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої пам’яті для китайського ринку, проте в усьому іншому світі буде доступна модель тільки з 4 ГБ ОЗУ і 64 ГБ ПЗУ.

За словами Кох Дун-Цзінь, вони випустять Galaxy Note 7 з великим об’ємом оперативної пам’яті саме на китайському ринку, так як місцеві виробники ведуть агресивну маркетингову політику, випускаючи смартфони з 6 ГБ ОЗУ.

Таке рішення з боку Samsung здається вельми виправданим, так як за останні три роки продажу компанії в Китаї падали через зростання конкуренції з боку місцевих виробників. Випуск версії з топовою«начинкою» може залучити більшу кількість покупців серед китайський користувачів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.