Горе-мати залишила дитину у візочку на вулиці, а сама пиячила зі співмешканцем (фото,відео)

22 січня, ввечері, близько 22−ї години, патрульні отримали повідомлення, що небайдужі громадяни знайшли у візочку дитину без дорослих. Подія трапилась по вулиці Електроапаратній, у Луцьку, повідомляє патрульна поліція області.

Патрульні встановили, що дитину кілька годин тому до сусідів приніс небайдужий громадянин, до того вона перебувала на вулиці без нагляду.

“Дівчинка була в легкому одязі. Нам повідомили, що вона знаходилась на вулиці приблизно з 14 години, потім її хтось забрав, і лише через кілька годин повідомили поліцію”, – розповів інспектор Тарас.

Поліцейські почали розшукувати батьків, доєднався ще один екіпаж. Тим часом, сусіди відігріли і нагодували дитя.

Через певний час патрульні виявили на вулиці Рівненській матір з співмешканцем, які мали ознаки сп’яніння. Пояснити, де дитина, жінка не могла. Її з товаришем освідували в наркодиспансері: стан сильного алкосп’яніння підтвердився. Про подію написали рапорт і передали у відділок поліції для подальшого розгляду відповідним підрозділом.

Дівчинку ж завезли в інфекційну лікарню. Як повідомили в медзакладі, з дитиною наразі перебуває родичка, загрози життю немає, а стан здоров’я перевіряють.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.