“Він – хороша машина”: Зеленський розповів, чому залишив Гончарука на посаді прем’єра

“Молода, як мені здається, дуже потрібна цій країні, цього часу зараз людина”, – сказав президент.

Президент України Володимир Зеленський залишив Олексія Гончарука на посаді прем’єр-міністра, тому що той може принести користь країні. Про це він сказав в інтерв’ю ізраїльському 9 каналу.

“Я вважаю, що всьому є об’єктивні причини. Як сказати… Як хороша машина. Він – хороша машина. Він не наїздив ще ту кількість кілометрів, після якої ви змінюєте автомобіль. І це не тому що я його зараз порівнюю з річчю. Це просто алегорія. Молода, як мені здається, дуже потрібна цій країні, цього часу зараз людина”, – сказав президент.

За його словами, Гончаруку слід змінити речі, які вони обговорювали під час розмови. “Він не впорається – він звільнить крісло. Це справедливо. Але ще трішечки йому потрібно часу, щоб показати результат. Насправді це час біжить в Україні дуже швидко.

І всі кажуть: “Ну, коли ж, ну що ж?”. Чотири місяці він на посту. Як ми його обрали у Верховній Раді України, формуючи команду і очищаючи стару, він працює чотири місяці. Так і є: вересень, жовтень, листопад, грудень. Січень – п’ятий місяць. Тому ще є у нього запал”, – вважає глава держави.

17 січня, Гончарук повідомив у Facebook, що написав заяву на ім’я Зеленського про відставку. Президент під час зустрічі з керівниками СБУ, Офісу генпрокурора, Міністерства внутрішніх справ, НАБУ, ДБР, та Управління державної охорони поставив завдання за два тижні встановити причетних до запису розмов прем’єра.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.