У Франківську запустився сервіс доставки Glovo. Як він працюватиме?

28 січня у Франківську запрацював сервіс кур’єрської доставки Glovo. Франківськ став 14 містом в Україні, де працює цей сервіс. «Куфер» пояснює, чим це відрізняється від інших доставок і як він працюватиме.

Що таке Glovo?
Це іспанська компанія, яка займається службою кур’єрської доставки. Особливість служби в тому, що вона доставляє не тільки їжу. Кур’єр може привести продукти з супермаркету, ліки з аптеки чи різноманітні покупки з магазинів. Чи навіть доставити невелику посилку.

В Україні цей сервіс запрацював ще у 2018 році і ось нарешті дістався до Франківська.

Звідки можна замовити доставку?
Наразі замовити їжу можна у таких закладах: Ресторація Мулярових, Десятка, Chiken Hut, Грот, PromFood, Grand America, Mafia, Mirai, Urban Space 100, Yummy, Fabbrica, Mondays, Bochka, Familiya, Delikacia, Балкон, ГОСТ бар, Copper head, Canadian food тощо. Повний перелік шукайте у додатку.

Куди привезуть і як швидко?
Порівняно з іншими містами, де працює сервіс, Франківську пощастило: доставка діятиме практично по всьому місту. До зони покриття сервісу увійшла територія між річками Бистриця Надвірнянська та Бистриця-Солотвинська, від села Вовчинець до вулиць Довженка і Петлюри, та у межах вулиць Надрічної та Івасюка. На Пасічну, на жаль, доставка наразі не діє.

Але простіше подивитись на мапі.

 

Служба обіцяє, що доставка триватиме до 1 години. Статус замовлення можна відстежувати у реальному часі на мапі додатку, а за потреби – зв’язатися з кур’єром.

Скільки це коштує?
Вартість доставки з франківських ресторанів складає 30 грн (самі страви — за цінами закладу). Замовлення чогось з аптек чи магазинів коштуватиме 60 грн.

Якщо ви захочете відправити щось кур’єром, то ця послуга коштує 69 грн. Габарити замовлення не мають перевищувати вагу 9 кг та параметри 40х40х30 см, а тобто — об’єкт має вміщатися до фірмового рюкзака кур’єра.

Читайте також  ПриватБанк припинить роботу всіх сервісів: коли не будуть приймати картки

Як скористатись?
Треба встановити додаток: для Android чи iOs. Зареєструватись там та підключити банківську карту. Все, можна викликати!

P.S.
З нагоди запуску, нові користувачі можуть отримати промокод на дві безкоштовні доставки.

Для цього потрібно знайти промокод у спеціальному меню додатку та поділитись ним з кимось. Тоді ваш друг або подруга отримає дві безкоштовні доставки на наступні замовлення, а щойно зробить перше замовлення як тільки зробить своє перше замовлення — дві безкоштовні доставки отримаєте й ви. Промокод діє протягом 7 днів від моменту введення його за умови мінімальної суми замовлення 100 грн.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.