Сирота з Калуша отримав власну квартиру

З метою розв’язання проблеми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, 3 серпня 2016 року особі з числа дітей-сиріт Кучераку Дмитру Богдановичу, уродженцю с.Довпотів Калуського району, вручено ключі від квартири у м.Калуш.

сироті 014

Ключі від придбаного житла Дмитру вручила голова Калуської районної державної адміністрації Бабій Наталія Йосипівна.  Привітати Дмитра з цією подією також прийшли заступник голови райдержадміністрації Сергій Дудинець, директор Калуського РЦСССДМ Галина Дуда, соціальний педагог соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у м.Калуші Марія Музичко, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Світлана Кіндрат, заступник начальника служби у справах дітей райдержадміністрації Любомира Касіянчук.

Ця подія  відбулася завдяки реалізації регіональної цільової програми соціального захисту і підтримки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, захисту їх житлових прав, попередження дитячої бездоглядності та безпритульності на 2016-2020 роки та районної програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2013-2017 роки.

Вартість квартири становить 300 тис.грн., з яких 200 тис.грн. виділені з обласного бюджету, 100 тис.грн. – з районного бюджету.

 сироті 002
сироті 009

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.