На Прикарпатті під час спалювання сухої трави згоріла жінка

Пожежа трапилася в Галицькому районі, у селищі Більшівці. Вогонь горів на присадибній ділянці.

Як повідомили в Управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області, під час спалювання сміття та залишків сухої рослинності загинула 84-річна жінка, пише Фіртка.

“29 січня до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення від працівників поліції про те, що в селищі Більшівці Галицького району виявлено тіло жінки, 1935 р.н., яка загинула під час спалювання сміття та залишків сухої рослинності на власній присадибній ділянці. Трагічний випадок стався 28 січня близько 17:00 год”, – інформують надзвичайники.

Варто наголосити, що на Прикарпатті надзвичайники кілька десятків раз за добу виїжджають на гасіння загорань сухої трави на відкритій території.

Попри постійні заборони та застереження рятувальників ДСНС та екологів, мешканці міста та області масово спалюють суху траву, листя та сміття на полях та приватних ділянках. Вогонь часто залишають без нагляду, створюючи загрозу для людей, тварин, сусідніх будівель та ліній електропередач.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області звертається до всіх мешканців краю з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки у поводженні з відкритим вогнем, не спалювати суху траву та залишки рослинності, не провокувати таким чином виникнення пожеж, котрі можуть завдати чимало шкоди оточуючим та довкіллю.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.