Перед батьком стояв на колінах: у моторошній ДТП загинуло дві сім’ї. Осиротіли…

Перед батьком стояв на колінах: у моторошній ДТП загинуло дві сім’ї. Осиротіли…

Під Києвом трапилася страшна ДТП, у якій загинули чотири особи. Вже п’ять років (!) родичі загиблих не можуть домогтися справедливості.

Страшна аварія трапилася у лютому 2015 року. Компанія друзів відзначала день народження одного з приятелів. Близько другої години ночі молоді люди почали роз’їжджатися.

Олександр і Марина Бойки разом із кумами Юрієм і Вікторією Пилипенками сіли у легковий автомобіль Skoda. Решта – у позашляховик Lexus.

Обидві компанії двома машинами попрямували у Хотів, але поїхали різними дорогами. Неймовірно, але факт: на перехресті в Чабанах їхні автомобілі зіштовхнулися.
Удар був такої сили, що Skoda розірвало на шмаття – всі, хто був у ній, загинули на місці.

Батько Олександра Бойка – Петро – розповів, що Сашко і Марина перебували на задньому пасажирському сидінні. Ударом їх викинуло з авто.

За кермом Lexus перебував Олександр З. – друг Олександра Бойка. В Єдиному реєстрі судових рішень є дані, що на момент аварії водій був у стані алкогольного сп’яніння.

Батько загиблих каже, що після трагедії Олександр приходив до нього і благав пробачити. “Він у присутності свідків стояв переді мною на колінах. Казав: “Дядьку Петре, я такого накоїв… Я вашого онука до 18 років буду забезпечувати”. Але потім він зник. Також почав годувати тих, хто в погонах”, – каже чоловік.
Рідні загиблих кажуть, що в Олександра З. є гроші і з їхньою допомогою він нібито “вирішує питання” на свою користь. Характерна ситуація і з одним із ключових свідків. Спочатку він казав, що Skoda їхала з увімкненими фарами, але пізніше змінив свідчення на протилежні – розповів Петро Бойко.

Читайте також  Охоронець клубу одним ударом вбив клієнта (відео)

Адвокат постраждалих Віктор Дем’янюк повідомив нашим журналістам, що експерти в результаті прийняли показання свідка і зробили висновок, що винен той, хто їхав із вимкненими фарами. Таким чином, водій Lexus нібито не бачив Skoda, тому і врізався у легковик.

На сьогодні суди у резонансній справі тривають. Чим усе закінчиться – поки під питанням.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.