Тепер 4 мільйони домогосподарств будуть оброблятися пропагандою РФ – Шестак розкритикувала рішення закодувати супутниковий сигнал українських телеканалів

Анна Шестак в статті, опублікованій виданням “Гордон”, нагадала, що з сьогоднішнього дня супутниковий сигнал основних українських телеканалів буде заблокований.

При цьому журналістка звертає увагу на те, що рупори кремлівської пpoпаганди, які можна зловити на супутникову антену, як і раніше залишаються відкритими.

Зрозуміло, що платні супутникові телеканали вже давно стали загальноприйнятою світовою практикою. Крім того, і Нацрада з питань телебачення і радіомовлення, і представники медіагруп в один голос наголошують – про цей крок попереджали заздалегідь.

Однак питання тут в іншому – хіба такий крок доцільно робити саме зараз, коли Україна зазнає втpaт, страждаючи не тільки від російської вiйськoвoї aгpесiї на Донбасі, а й від інформаційної вiйни з Росією?

Статистика показує, що сьогодні 4 мільйони домогосподарств України користуються супутниковим телебаченням. Для того щоб і далі дивитися українські телеканали, доведеться платити, причому для багатьох це досить солідна сума. Виходить, що ті, хто заплатити не може, залишаються один на один з кремлівською пропагандою і з російськими серіалами?

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.