Скандальний посадовець не буде заступником директора «МАРСу»

Олег Лемчак (Лемчик), якого шість разів затримували п’яним за кермом, не буде працювати ні заступником керівника комунальної установи «Міська аварійно-рятувальна служба», ні керівником мобільної групи з запобігання спалюванню сухої рослинності, яку днями створили в місті.

Про це повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів Івано-Франківської міської ради Ігор Влізло, пише Фіртка з посиланням на Курс.

«Згідно із змінами до розпорядження про роботу мобільної групи із запобігання спалюванню сухої рослинності керівником даної групи призначено керівника КУ «МАРС», Олега Бевського…, сам Олег Лемчак відсторонений від виконання обов’язків заступника керівника «МАРСу», крім того, сама посада заступника буде виведена зі штатного розпису, – написав Влізло. – Позиція керівництва виконавчого комітету і особисто міського голови заключається в тому, що не можуть займати будь-які керівні посади в комунальних підприємствах і установах люди, які так чи інакше порушують вимоги законодавства нашої Держави, при тому які наражають на небезпеку інших громадян своїми неправомірними діями. І це стосується кожного, незалежно від будь-якої партійної приналежності».

Сьогодні виконком ухвалив рішення про затвердження нового штатного розпису КУ «Івано-Франківська міська аварійно-рятувальна служба» на 2020 рік, в якому дійсно немає посади заступника директора.

Нагадаємо, міський голова Руслан Марцінків створив мобільну групу із запобігання спалюванню сухої рослинності та побутових відходів на території Івано-Франківської міської ради. Керівником групи міський голова призначив Олега Лемчака (Лемчика) – заступника директора КУ «Івано-Франківська міська аварійно-рятувальна служба», якого шість разів штрафували за п’яну їзду. Суд на десять років позбавив його права керувати транспортними засобами і постановив вилучити автомобіль. Але порушник знову сів за кермо, змінивши прізвище, за що отримав ще один штраф.

Читайте також  Українців штрафуватимуть за перебування дітей без супроводу дорослих у вечірній час

Тоді Лемчака (Лемчика) відсторонили від посади заступника установи, перевівши на роботу пожежника-рятувальника.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.