В Івано-Франківську прощаються з 14-річним хлопцем, який загинув під колесами потяга (ФОТО)

3 лютого близько 20:30 в Івано-Франківську під пасажирський потяг сполученням «Харків- Рахів» потрапив 14-річний хлопчик.


Відомо, що машиніст застосував екстрене гальмування, однак уникнути наїзду не вдалося: від отриманих травм хлопець загинув.

Начальник Івано-Франківського міського відділу поліції, майор поліції, Іван Газукін, розповів, що 3 лютого до міського відділу поліції надійшло повідомлення із залізничного вокзалу. Так, було встановлено: о 20:28 перетинаючи залізничний міст, потяг “Рахів – Харків” наїхав на неповнолітнього хлопця, 2005 року народження.

Пізніше, о 21:10 до поліції зателефонував чоловік та повідомив про зникнення дитини. Батько розповів, що три години не міг зв’язатися із сином. Виявилося, що загиблий підліток є сином чоловіка, який телефонував.

На місці трагедії слідчі виявили мобільний телефон, зараз вивчається переписка, контакти, кому телефонував загиблий. Поки версія самогубства перевіряється.

Сьогодні, 4 лютого у Будинку смутку в Івано-Франківську проходить прощання із загиблим Богданом Курівчаком.

Родина хлопчика каже, що причин та обставин трагедії поки що не знають, очікують на офіційний висновок судово-медичної експертизи.

Похорон відбудеться завтра, 5 лютого, о 12.00, розпочнеться у Будинку смутку.

Хлопець народився 25 травня 2005 року.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.