“Тут фільм жахів, а у них 2 млн!” Навколо відділення “Укрпошти” на Прикарпатті розгорівся скандал: виправдання обурило

У мережі показали відділення “Укрпошти” на Івано-Франківщині, яке розміщене в старому будинку на межі обвалення.

Знімки з села Нижнів Тлумацького району опублікували на сторінці “Наше Прикарпаття” в Facebook.

“Укрпошта” – здатна здивувати! Той випадок, коли зарплата у керівника – 2 млн на місяць. А чинне (!) відділення виглядає так!” – написали під фото.

Поштовий оператор відреагував на пост і виправдався в коментарях.

“Як правило, більшість поштових відділень надаються нам в оренду і є власністю місцевих рад. Поліпшення стану відділення є двостороннім питанням, залежить як від його власника, так і від нас. Тобто в основному, стан будівлі та ремонт у ній певною мірою залежить безпосередньо від його власника. Зі свого боку, ми модернізуємо відділення в порядку і черги і в умовах обмеженого бюджету, в рамках наявних можливостей”, – видали в “Укрпошті”.

Користувачі відповіли хвилею обурених коментарів. “Це треш, люди, починайте прокидатися, як можна працювати в таких умовах?”, “Як після війни”, “Як фільм жахів”, “Який кошмар і ганьба”, “Як у сорок шостому”, – написали українці.

Раніше перша секретарка Національної спілки журналістів Ліна Кущ повідомила, що глава “Укрпошти” Ігор Смілянський буде заробляти в 2020 році майже 1,9 млн гривень на місяць.

Відзначимо, що в 2018 році зарплата Смілянського становила майже 572 тис. грн щомісяця, в 2019-му – близько 1,4 млн грн.

Українців розлютила ця інформація.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.