Сутенерам, яких вчора затримали у Франківську, суд призначив заставу від 120 до 420 тисяч гривень

Сьогодні Івано-Франківський міський суд обрав запобіжний захід чотирьом підозрюваним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 статті 303 Кримінального кодексу України – примушування чи втягнення у заняття проституцією, тобто надання сексуальних послуг за плату, з використанням шантажу або обману.

Підозрюваних затримали вчора. Встановлено, що вони залучили до заняття проституцією вісьмох жінок, які надавали інтимні послуги за гроші.

В суд доставили 38-річного уродженця Запорізької області, двох сестер із Хмельницької області (27-річну та 28-річну) та 23-річну уродженку Черкаської області. Всі затримані тимчасово проживають в Івано-Франківську.

Заслухавши позиції сторін й дослідивши надані сторонами матеріали та документи, Івано-Франківський міський суд ухвалив застосувати щодо всіх підозрюваних міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, інформує пресслужба міського суду.

Оскільки злочин, який інкримінується усім чотирьом затриманим, носить ненасильницький характер, то як альтернативу було визначено грошові застави від 120 до 420 тисяч гривень.

Наразі щодо трьох із затриманих в Івано-Франківському міському суді слухається кримінальне провадження за вчинення аналогічних злочинів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.