Атовець перевірив автобусний маршрут і був шокований

У п’ятницю, 7 лютого, Олександр Соколовський перевірив автобусний маршрут “Івано-Франківськ – Калуш”.

“У зв’язку з багатьма скаргами учасників АТО/ООС на маршрутні перевезення “Івано-Франківськ – Калуш”, сьогодні випала мені нагода перевірити автобусні маршрутні перевезення з ж/д вокзалу м.Івано-Франківська на рейс «Івано-Франківськ – Калуш» і переконатися в тому, що всі скарги на цей маршрут є небезпідставні.

Взявши в касі автовокзалу квиток на 15-25, (примітка даний автовокзал обслуговує ТДВ “ІВАНО-ФРАНКІВСЬКЕ ОБЛАСНЕ ПІДПРИЄМСТВО АВТОБУСНИХ СТАНЦІЙ” ) я прийшов на посадку свого автотранспорту, але водії з інших маршрутів повідомили що цього рейсу не буде, і порадили піти поміняти квиток. Я дочекався своєї години відправлення, тобто 15-25 і побачив як автобус рейсом 15-38 починає відправлятися. Запитав у водія чому відправляється не на свою годину а о 15-25 і попросив його в такому разі щоб він взяв мене на свій рейс, на що була відмова. Я тоді чемно пішов поміняв квиток на 15-46 коли прийшов на посадку о 15-35 виявилось що мій автобус вже поїхав і не дочекався свого пасажира. Запитав з посмішкою у наступного водія на рейс 16-02 чи бігти мені міняти квиток третій раз, але добре що трапився нормальний адекватний водій і мій сарказм зрозумів взявши мене на свій рейс.

Як виявилось я такий був не один люди мені розповідали, що такий безлад з графіком відправлення на цьому автовокзалі постійно.

Зазначу, що рейс на годину 15-25 обслуговувало ТЗОВ “АВТОТРАНСПОРТНА АСОЦІАЦІЯ” м.Калуш, а рейс на годину 15-46 обслуговувало ПАТ «Калуське АТП» м. Калуш. Таке враження, що перевізники та керівництво автовокзалу між собою змовились і навмисно порушують графіки відправлення та створюють незручності для пасажирів. Прошу звернути на це увагу Управлінню промисловості, транспорту та зв’язку Івано-Франківської ОДА.

Читайте також  У всіх районах Прикарпаття створять комісії, щоби оцінити наслідки стихії

Вище написаний текст можна рахувати, як офіційну скаргу!”

Калушани так коментують ситуацію:

Анатолій Вертепний: “У мене там же ж була подібна ситуація, водії тікали, прийшлось знову міняти з товаришем квитки в касі.”

Леся Струтинська: “Ну бо не на камеру “автобусники” кажуть, що від літа пасажирськими перевезеннями “заправляє” один месія буковельський. І з квитками пасажирів вони не хочуть возити ВЗАГАЛІ! І далеко не тільки на Калуш. Вказівка у них така. І це також відноситься до ВИ ЦЕ ЗРОБИЛИ РАЗОМ.”

Калушани, не мовчіть. Так далі не може тривати

Текст  та фото: Олександр Соколовський

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: