Вбив кохану, а потім наклав на себе руки: трагедія вразила Україну

Трагедія сталася 7 грудня у одному з сіл Снігурівського району Миколаївської області. За словами мешканців села, з ранку з одного із будинків були чутні крики чоловіка і дружини. А вдень родич виявив 40-річного господаря будинку повішеним у дворі, а господиню 35 років також мертвою – в будинку.

 

На виклик приїхала поліція. Як повідомили у відділі комунікації Нацполіціі Миколаївської області, на тілі жінки були сліди побоїв. Одна з версій того, що сталося – після того, як в ході сварки чоловік побив до смерті дружину, він вирішив вчинити суїцид і повісився.

Відкрито кримінальне провадження за фактом вбивства. Йде подальше розслідування.

Нагадаємо, 39-річний чоловік не визнавав батьківство і не хотів виплачувати аліменти двом дітям. Чоловік облив бензином будинок і підпалив

У місті Прокоп’євську Кемеровської області місцевий житель спалив двох дітей і тещу. Про це повідомляється на сайті Слідчого комітету.

За версією слідства, 39-річний місцевий житель не визнавав батьківство і не хотів виплачувати аліменти двом дітям. Одній дитині було вісім місяців, іншому – півтора року.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.