Біля кордону на Закарпатті затримали десятьох нелегалів

Працівники Державної прикордонної служби поблизу кордону з Угорщиною затримала десятьох нелегалів, а також українців, які ймовірно сприяли їм.
Про це повідомляє Держприкордонслужба.

«Під час реалізації оперативної інформації щодо можливого переміщення нелегальних мігрантів до Угорщини, за 300 метрів до держрубежу правоохоронці виявили групу осіб. Дев’ятеро чоловіків та одна жінка лагодилися в бік кордону. Двоє чоловіків мали із собою паспорти громадян Туреччини, решта затриманих – без документів, але повідомили, що вони є громадянами Сирії», – ідеться в повідомленні.

Згодом, під час здійснення пошукових заходів з допомогою службового собаки, правоохоронці затримали двох громадян України 27 та 28 років, які, ймовірно, причетні до організації незаконної подорожі іноземців.

Для складання протоколів про адміністративне правопорушення та проведення фільтраційних заходів усіх затриманих доставлено до відділу прикордонної служби «Лужанка».

Зазначається, що затримання нелегалів здійснили прикордонники Мукачівського загону разом із колегами з оперативного підрозділу Західного регіонального управління та співробітниками ГУ НП у Закарпатській області.

Невдовзі справу буде скеровано до суду, додали у Держприкордонслужбі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.