Немовля увійшла в історію, народившись 02.02.2020 в 20.02

Так, це сталося і офіційно задокументовано. Хоча з урахуванням поточної чисельності людей і темпами народжуваності близько 2 дітей кожну секунду це в будь-якому випадку відбулося б, але все одно факт розчулює і дивує. Дівчинка на ім’я Чарлі Роуз Мастерс з’явилася на світ в унікальний момент часу, 2-го лютого 2020 року, о 20 годині 02 хвилини. Суцільні двійки 02.02.2020 і 20.02.

Це Чарлі Роуз Мастерс, зараз їй три дні від народження

Мама, Лейкен Мастерс, взагалі про дати забула, в кращому випадку орієнтувалася «початок тижня – кінець тижня». Пологи були першими, а до цього два викидні, так що думки крутилися навколо процесу, а не чисел. Та й стан легкого шоку дав про себе знати, тому коли почалися перейми, вона тільки й зуміла відреагувати «Як, уже?». Пологи пройшли в лікарні Святого Йосипа в Лексінгтоні, штат Кентуккі.

На щастя для сім’ї та історії на сторожі була бабуся, Діді Калверт, яка перша зрозуміла, що пологи можуть початися на пару днів раніше. А раз так, то великий шанс опинитися на 02.02.2020, що вже само по собі непогано. Навіть більше, такі дати, іменовані паліндромами, трапляються вкрай рідко, минула була майже тисячу років тому, 11 листопада 1111, в дрімучому середньовіччі! Так що бабуся була напоготові і перша сфотографувала настінні годинники, коли внучка видала перший крик. Точно 20:02!

Напевно, щоб закріпити значимість і не випадковість події, доля розпорядилася так, що і самі пологи тривали рівно 20 хвилин. А Чарлі Роуз з’явилася на світ здоровою і зосередженою, ніби заздалегідь знала, що її чекають великі справи.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.