На Україну насувається потужний циклон

Сьогодні в Україні оголошено штормове попередження. Сильний вітер буде ще і у вівторок, зате стане тепліше – місцями температура повітря підвищиться до 8 градусів тепла. Про це повідомила в Facebook синоптик Наталія Діденко.

За її словами, сильний вітер завтра утримається в більшості країн Європи, в тому числі і в Україні. Відзначимо, що причиною штормового вітру став циклон Sabine, який утворився над Скандинавією, передає segodnya.ua.

“Температура повітря в Україні очікується високою. 11 лютого в протягом дня 1-6 градусів, на півдні місцями до +8 градусів. Навіть вночі істотно потеплішає до нуля, хіба що на сході ще побуде 3-8 градусів морозу. Атмосферний фронт несе в Україну опади – дощ і мокрий сніг. Зона поступово буде проходити від заходу до сходу протягом доби”, – написала Діденко.

У Києві опади очікуються вже сьогодні, а завтра дощ і мокрий сніг будуть вночі і вранці. Потім у вівторок вдень – припинення опадів і прояснення, а ввечері – знову буде мокро. Сьогоднішній сильний вітер вдень у вівторок трохи зменшиться. Температура повітря найближчої ночі до +2 градусів, завтра вдень – до +5.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.