Після боротьби з хворобою у Франківську помер гендиректор ДП «Івано-Франківськстандартметрологія»

На 57-му році життя після боротьби з важкою хворобою помер генеральний директор ДП «Івано-Франківськстандартметрологія» Іван Саєвич.

Про це в мережі Facebook повідомили колеги Саєвича, його рідні і друзі.

“Колектив ДП «Івано-Франківськстандартметрологія» глибоко сумує з приводу гіркої втрати – передчасної смерті генерального директора Саєвича Івана Броніславовича.

В скорботі голови схиляєм, сумуєм, любим, пам’ятаєм”, – йдеться в повідомленні.

Іван Саєвич у 2006-2007 був головою Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики у сфері стандартизації, метрології, сертифікації, технічного регулювання, управління якістю та захисту прав споживачів.

Довідково. Саєвич Іван Броніславович народився 1963 року у с. Ценява Коломийського району Івано-Франківської області. За своє життя як успішний керівник, високий професіонал, щирий колега та друг був знаний і будучи комерційним директором Підгайчиківського спиртзаводу, Головою Косівської РДА, консультантом Адміністрації Президента України та радником голови Івано-Франківської ОДА, головою Держспоживстандарту України, директором Івано-Франківського обласного об’єднання спиртової та лікерогорілчаної промисловості та директором ДП «Івано-Франківськстандартметрологія». Колектив ДП «Івано-Франківськстандартметрологія» глибоко сумує з приводу передчасної смерті такого висококомпетентного, відповідального, порядного, гідного та прогресивного керівника як Саєвич Іван Броніславович.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.