“Не бачу сенсу жити без неї”: 14-річна Даша померла на руках свого коханого

В Алтайському краї 14-річна школярка Даша померла просто посеред вулиці. Поки Слідчий комітет встановлює всі обставини події, світло на трагедію вирішив пролити її хлопець. Несамовитий пост про те, як дівчина загинула практично на його руках, юнак залишив в Мережі.

За словами молодої людини, Даша померла від того, що вдихнула токсичний газ із запальнички. Вперше дівчина спробувала таку небезпечну розвагу півроку тому. Тоді їй стало дуже погано через це, і довгий час школярка не наважувалася повторити експеримент. Проте 6 лютого вона все-таки захотіла отримати заборонене задоволення.

Після «затягування» Даша сперлася на свого хлопця. Він подумав, що дівчина обіймає його, але в якийсь момент вона почала падати.

«Я намагався привести її до тями, але у мене практично не виходило, до мене підійшов мужик від того, що я дуже голосно кричав, щоб привести її до тями. Подзвонив її батько, я йому пояснив, куди підійти, він підбіг, і ми втрьох віднесли її в під’їзд до цього чоловіка до приїзду швидкої», – описав те, що відбувається хлопець.

Прибулі лікарі швидкої допомоги спробували реанімувати дівчинку, проте у них нічого не вийшло. Все було марно:

«Приблизно протягом години її лікарі намагалися привести до тями, всі молилися за її здоров’я, але коли вийшов лікар … Я просто зараз не бачу сенсу жити без неї… Я до сих пір у все це не вірю, я завжди їй все дозволяв, і це була сама фатальна помилка в моєму житті»
, – закінчив свою історію юнак.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.