«Ми чекаємо дитину»: 26-річний хлопець спокусив власну бабусю і…

72-річна Картер стверджує, що ніколи не була така щаслива, поки не завела роман з власним 26-річним онуком Філом Бейлі. Пенсіонерка з Індіани відкладає свою пенсію на оплату сурогатної матері, яка народить парі дитини.

– Мене не хвилює думка інших, – говорить Кратер, – ми з Філом любимо один одного! Скоро я буду тримати в руках нашого сина або дочку, і Філ буде гордим батьком!

Її коханий є сином дочки Перл, Лінетт Бейлі, яку Картер віддала на удочеріння, коли їй було 18 років. Коли його мати померла, Філ Бейлі розшукав свою бабусю, і вони майже миттєво закохалися в один одного.

– Коли я побачила його вперше, я відразу зрозуміла, що у нас ніколи не буде відносин, як у бабусі і внука. Вперше за багато років в мені прокинулася чуттєвість!

Під час другого тижня їх проживання разом, після вечері і декількох келихів вина, Перл зробила перший крок.

– Я покликала Філа до себе в спальню, посадила його на ліжко і поцілувала, – каже Перл. – Я очікувала, що він відсторониться, але він відповів на мій поцілунок

– Я шалено хотів поцілувати її, почуття бо сильніші від мене, – зізнається Філ. – Я люблю Перл всім серцем! Мене завжди приваблювали жінки старше, і я вважаю, що вона чудова.

Тепер я не можу дочекатися, коли стану батьком! Пара витратила $ 54000 на оплату сурогатної матері і донорського яйця

– Спочатку я була в шоці, – каже сурогатна матір майбутньої дитини, 30-річна Роксана Кемпбелл, – але вони чудова пара, я бачу, як сильно вони люблять один одного. Можна з упевненістю сказати, що і дитина буде оточений любов’ю.

Читайте також  Від 20 до 60 років: ввечері 27 лютого троє українців зaгинyли в ДTП у Польщі

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.