Розставила всі крапки над “і”: Тіна Кароль поділилася фото. Шанувальники щасливі

Співачка Тіна Кароль оприлюднила спільну фотографію з Даном Баланом.

Вже більше року в Мережі ходять чутки про роман Тіни Кароль та її колеги по шоу “Голос країни” Дана Балана. Шанувальники впевнені: зірки давно разом, але приховують свій роман.

Тим часом, Тіна Кароль опублікувала в Instagram-stories фотоколаж, на якому зібрані найпопулярніші пари українського шоу-бізнесу. Серед них Настя Каменських і Потап, Ліза і Юрій Ткач, Катерина Кухар з Олександром Стояновим, Катя Осадча з Юрієм Горбуновим, і, звичайно ж, Тіна Кароль з Даном Баланом. Автори колажу запропонували користувачам вибрати найкращу, на їхню думку, пару.

До слова, в одному з останніх інтерв’ю, на питання журналіста про стосунки з Даном Баланом, Тіна Кароль відзначила, що чутки про їхній роман підігрівають тільки ЗМІ, самі ж артисти не дають приводів для пліток.

Нагадаємо, Дан Балан зустрічається з 20-річною українкою Анастасією. Про це з посиланням на своїх інсайдерів пише журнал Viva.

Вона – студентка Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, захоплюється танцями, а в минулому році стала королевою краси свого ВНЗ.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.