Психологічно “зламав”: Вчитель упродовж року ґвалтував 12-річну ученицю

У Дніпрі музичний керівник одного з дитячих колективів розбещував 12-річну дівчинку. 56-річний чоловік неодноразово ґвалтував дитину, застосовуючи психологічний тиск. Розпусні дії на адресу дівчинки він знімав на відео, а пзгодом поширював дитяче порно.

 

Факт згвалтувань розслідує прокуратура спільно з кіберполіцією. Зловмиснику вже повідомили про підозру за частиною 4 статті 152, частини 4 301 Кримінального кодексу України (Зґвалтування малолітньої дитини та поширення відеопродукції порнографічного характеру). Чоловік затриманий, зараз він знаходиться під вартою.

На цей час досудове розслідування справи триває.

Нагадаємо, поліція Індії заарештувала чоловіка, підозрюваного в згвалтуванні п’ятирічної дитини. Злочин було скоєно на території посольства Сполучених Штатів.

В Індії на території посольства США, розташованого в Нью-Делі, згвалтували 5-річну дівчинку. Злочин було скоєно 1 лютого. Сім’я дівчинки мешкає на території посольства, оскільки її батько працює прислугою в установі. Підозрюваний також мешкає на території посольства, оскільки там працює його батько. 25-річний індус заманив неповнолітню до себе в будинок, де скоїв акт згвалтування.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.