Їхали з весілля на дискотеку: подробиці загибелі чотирьох юнаків (ОНОВЛЕНО)

Стали відомі подробиці загибелі чотирьох хлопців, які потрапили в аварію в селі Коти Львівської області. Хлопці поверталися з весілля і заїхали на дискотеку, а по дорозі звідти додому водій не втримав машину на дорозі, і вона звалилася в невелику водойму.

Незважаючи на те, що глибина ставка – близько метра, ніхто з чотирьох чоловіків, які були в салоні, на берег не вибрався. Автомобіль перекинувся, і колеса, що виднілися над водою, помітили лише наступного ранку, пише “Сьогодні”.

“Діставали машину з дна за допомогою спецтехніки. Коли витягли – виявили в салоні тіла чотирьох молодих людей. Наймолодшому з них – 19, найстаршому – 24. Двоє – рідні брати, їх відразу впізнали односельці”, – йдеться в повідомленні.

Місцеві жителі кажуть, що водій повертався з весілля, і на автомобілі залишилися банти. Потім, за словами очевидців, водій заїхав на дискотеку і підібрав знайомих.

“Самого молодшого, я його бачив, Рому, на дискотеці. Машина та стояла поруч. Тверезі були – точно. Дорога тут, що я можу сказати, була слизькою. Був мороз”, – розповів односелець загиблих Роман Дацко.

За попередніми висновками поліції, автомобіль перекинувся на повороті і злетів у невеликій ставок, глибиною трохи більше метра. Чи був водій тверезим – з’ясовують.

“Колеса транспортного засобу не відповідають, оскільки на задній осі були літні колеса, а на передній осі – колеса зимові, але не належні до використання. Це могло стати причиною, оскільки був легкий приморозок зранку, і, швидше за все, був занос автомобіля”, – пояснив Тарас Клебанюк, старший слідчий відділу розслідування ДТП.

У ДТП загинув Володимир Антоняк (праворуч). Хлопець відслужив строкову службу в ЗСУ

Читайте також  Сексуальна дружина українського футболіста показала себе без пластики. Фото

Глава ради с. Вербляни Володимир Була вважає, що якби автомобіль не впав у воду, у водія і пасажирів був би шанс врятуватися.

“Можливо, що на момент удару вони були живі й навіть змогли відчинити двері. Але крижана маса води заповнила салон. Я не виключаю, що якби авто перекинулося на землю, а не в водойму, наслідки не були б такими катастрофічними”, – розповів він.

За словами Були, ніхто в селі не міг уявити, що трагедія може трапитися саме на цій ділянці. Сама дорога там рівна, а водойма, куди влетіло авто – звичайна калюжа, яка влітку пересихає.

На думку голови сільради, причиною аварії могли стати погодні умови, несправність авто або недосвідченість водія.

Аварія трапилася на рівній ділянці дороги. Зліва – та сама водойма, яка заросла очеретом. Фото зроблене влітку

Надія батьків
Загиблі в ДТП – жителі населених пунктів Коти і Пісоцький, що входять до складу сільради Верблян. “Надія батьків”, “цвіт нації”, – так відгукуються про хлопців земляки.

Один із загиблих, Володимир Антоняк, був єдиним сином. Закінчивши школу, хлопець влаштувався працювати на Львівську залізницю. Потім строкова служба в армії та знову робота.

“Добрий, роботящий хлопець”, – розповів про покійного Володимир Була.

Один із загиблих – Володимир Антоняк. Хлопець відслужив строкову службу в ЗСУ

Володимир Антоняк

Решта загиблих – жителі с. Пісоцький: Роман Климак і двоє рідних братів: Олег та Іван Шипки. “Добрі, порядні, спортивні хлопці. Завжди брали активну участь у житті школи, їздили на олімпіади”, – розповіли нашим журналістам у школі с. Дацьки, де навчалися загиблі.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 286 ч. 3 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Обставини трагедії встановлюються.

Читайте також  Святковий сімейний дует: Тіна Кароль з сином показала, як готується до Великодня

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.