“Раз і назавжди показати!”: Комаровський терміново звернувся до Зеленського. Проплачені маніпуляції

Доктор Євген Комаровський терміново звернувся до президента України Володимира Зеленського після зустрічі з жителями Нових Санжар, які протестували проти поселення в місцевому санаторії евакуйованих із Уханя.

Відповідне відео він опублікував на своєму каналі в YouTube після спілкування з новосанжарівцями.

“Дуже прошу вас, дорогий Володимире Олександровичу, докладіть усіх зусиль, щоб раз і назавжди показати країні обличчя маніпуляторів!” – висловився Комаровський.

Він підкреслив, що має на увазі тих людей, які цю ситуацію створили, спровокували конфлікти, проникли туди, а також кидали каміння і палили шини.

“Тих, хто міг собі це дозволити. І головне – хто все це фінансував!” – підсумував Комаровський.

До слова, в цьому ж зверненні до українців через протести в Нових Санжарах популярний лікар-педіатр і радник президента України Володимира Зеленського Євген Комаровський заявив, що така істерика неадекватна і є ознакою нестачі інтелекту та моралі.

Нагадаємо, вчора, 22 лютого, Євген Комаровський провів зустріч з жителями Нових Санжар для роз’яснення ситуації з коронавірусом COVID-19.

«На прохання місцевих жителів побував у Нових Санжарах. Невеликий звіт по гарячих слідах. Всупереч твердженням деяких ЗМІ, звертаю увагу, в Нові Санжари мене ніхто не посилав», — заявив Комаровський.

Він звинуватив чиновників у бездіяльності та невмінні пояснити людям, що відбувається. За його словами, санжарці «дуже милі і адекватні люди, які через страх і маніпуляції себе повели так».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.