У Мережі висміяли голову «ЛНР» Плотницького в темних окулярах (ФОТО)

Користувачі соціальних мереж висміяли ватажка «ЛНР» Ігоря Плотницького, який після замаху з’явився на публіці в темних сонцезахисних окулярах. 

cc0f8142df2de193d21051594ac369331471619367

Новину передає «Преса України».

Ватажка луганських бойовиків порівнюють з південнокорейським співаком Psy, який відомий своїм кліпом Gangnam Style. У кліпі співак співає і танцює в точно таких же чорних окулярах.

Користувачі соцмережі, коментуючи появу Плотницького в таких окулярах, зазначають: «Я прийшов з’їсти гуманітарку і вбити всіх козаків. І як бачите, гуманітарку я вже з’їв», «Він і козаків схомячив. Більшу половину то точно», «Вибери таблетку Нео червону або червону, патаму шо синю я вже з’їв і тепер кермую матрицею ЛНР», «Коли Zed з к/ф «Кримінальне чтиво» не тільки не dead, але і розжирів», «Psy – це він в Кореї, а в «ЛНР» – Пес», «Ватник стайл», «Це ЛугаСтайл»,  «Безокий Джо», «Кіт Базиліо? Ин?», «Опа Донбас стайл».

Нагадаємо, перед нарадою очільник «ЛНР» звернувся до мешканців окупованих території області. Він подякував луганським медикам за оперативну допомогу та небайдужим людям, які проявили до нього співчуття.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.