У Франківську з 9 поверху на дівчину впала металева конструкція (ФОТО)

Сьогодні, 24 лютого, в Івано-Франківську на дівчинку впав металева конструкція.

Елементи, що впали, трамували випадкову перехожу, проінформували у телеграм-спільноті ЧАТ-112. За інформацією свідків, дівчину з травмою голови забрала карета швидкої допомоги у медичний заклад. Місце пригоди обгороджене стрічкою.

В обласній клінічній лікарні повідомили, що потерпілій зробили первинну хірургічну обробку (зашили розсічення) голови, у неї черепно-мозкова травма. Дівчина при свідомості і її ушкодження не є критичними.

Дівчина, на яку впала металева вишка з 9-поверхового будинку на вулиці Чорновола в Івано-Франківську – в обласній клінічній лікарні.

«Сьогодні зранку доставили дівчину швидкою допомогою. На даний момент вона обстежується. Їй запропонували госпіталізацію у нейрохірургічне відділення. Зараз не можна сказати, чи буде вона ушпиталена, чи ні, бо дівчина не дуже хотіла лягати. У дівчини обширна рана голови», – розповіла ЮА. Карпати завідувачка відділення невідкладної допомоги обласної лікарні Іванна Васкул.

Також, на Прикарпатті дерево впало на рейсовий автобус. Всього в автобусі перебувало 15 осіб, є потерпілий.

Через сильний вітер на вулиці Мазепи зі стіни будинку обвалився мурал. А ще в Івано-Франківську на вулиці Вовчинецька, 80 – зірвало дах. У франківському ліцеї вітер зніс частину даху.

Через негоду деякі поїзди, що курсують на Прикарпаття, затримують.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.