Для коронавірусу в Україні відчинені усі двері. Пасажирка розповіла, що в «Борисполі» рейс із Рима не зазнав жодної перевірки

Жінка наголосила, що коли вони прилетіли в Італію, усі проходили контроль через безконтактне вимірювання температури за допомогою інфрачервоного випромінювання.

Пасажирка рейсу «Рим – Київ» поскаржилась на те, що в аеропорту «Бориспіль» нікому з пасажирів не вимірювали температуру, попри обіцянки перевіряти пасажирів, які прибуватимуть з Італії, де зафіксували вже сім смертей від коронавірусу.

«У нас щойно був рейс із Рима. У літаку сказали – зараз буде медичний контроль, залишайтеся на місцях. Та через хвилину усіх випустили. Без будь якого контролю…», – написала жінка у Facebook.

Вона додала, що на на отриманні багажу поруч був рейс з Мілану. А там реально паніка. Там карантин. Інші країни не приймають літаки й автобуси.

«У нас Нікого не перевірили», – наголосила вона.

«Маленьке порівняння – коли прилетіли в Італію – усі проходили контроль через безконтактне вимірювання температури за допомогою інфрачервоного випромінювання. Інформація передавалась на планшет, і якщо людина в зеленій рамці – вона проходить далі…», – розказала пасажирка.

«Висновок один – для вірусу в Україні відчинені усі двері. Ми в дуже надійних руках нашої країни. Знаєте, що ми відчули? Злість. Ганьба такій безвідповідальності», – резюмувала жінка.

У нас щойно був рейс з Риму . В літаку сказали – зараз буде медичний контроль , залишайтеся на місцях. Та через хвилину…

Gepostet von Ivanna Budnyk am Montag, 24. Februar 2020

Нагадаємо, українські прикордонники вимірюватимуть температуру людей, які прибуватимуть з Італії, де, за останніми даними, зафіксували вже сім смертей від коронавірусу і понад 200 інфікованих.

За даними від 24 лютого, майже 80 тис. людей заражені. Епідемія поширилася на 25 країн та територій світу, у тому числі й на декілька європейських, а саме: у Італії, Німеччині, Франції та Фінляндії.

Читайте також  Українка відповіла дружині Медведчука: “Вам все мало! Мало грошей, мало кpoвi. Про якого Бoгa говориш

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.