Тіло знайшли неподалік від дому: школярка Юлія загинула страшною смертю. Мама у розпачі

У Попільнянському районі на Житомирщині десятикласниця кинулася під пасажирський потяг, тому що розійшлася з хлопцем і не бачила сенсу життя без нього.

 

Як йдеться в сюжеті програми “Надзвичайні новини” на ICTV, від отриманих травм дівчина померла на місці. Тіло знайшли на залізниці в п’яти кілометрах від будинку школярки.

Юлія з села Сокільча виховувалася в благополучній сім’ї. Мала хороші стосунки зі старшою сестрою і матір’ю. Родичі не одразу помітили, що десятикласниця вибігла з будинку. Школярка не відповідала на дзвінки, тому рідні почали пошуки.

“Ми дзвонили до подруг. Ходили по всьому селі шукали”, – розповів однокласник загиблої дівчини.

Вчителям і друзям здавалося, що в день трагедії Юля мала хороший настрій. Тому версія правоохоронців, що дівчина вчинила самогубство, шокувала односельчан. Незадовго до трагедії вона відправила дивне СМС подрузі, проте та не надала йому важливого значення і нікому нічого не сказала.

Потерпіла залишила повідомлення, що в неї не склалися стосунки з молодою людиною, тому подальше життя вона без нього не бачить”, – повідомив керівник Попільнянського відділення поліції.

З 25-річним Романом дівчина зустрічалася недовго. Про їхні стосунки мало хто знав. Хлопця в селі характеризують, як хорошого, який заробляв гроші ремонтом машин.

У поліції повідомили, що проводять експертизи. Якщо версія про самогубство підтвердиться – справу закриють.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.