У Росії почали формувати 55-й гуманітарний конвой бойовикам «ЛДНР»

В Росії формують черговий «гуманітарний конвой» для окупованих територій Донецької та Луганської областей.  У суботу, 20 серпня вантажівки вирушили з Підмосков’я (Ногінськ) в Ростовську область, де і формуватиметься колона. 

6ff4c349154eb24d13cccf9c369211eb1471683909

Новину передає «Преса України».

Цього разу 55-й «гумконвой» складатиметься з 70 вантажівок, хоча раніше було в районі 50-ти машин. Відправники стверджують, що везуть продукти, медикаменти та підручники для школярів.

«Сьогодні в 6:00 ранку з Ногінського рятувального центру МНС Росії в Ростовську область для формування 55-го гуманітарного конвою вирушили автомобілі з «гуманітарної» допомогою для жителів Донецької і Луганської областей», – зазначили у суботу 20 серпня в МНС РФ.

Зазначено, що 55-я колона з гуманітарною допомогою буде сформована в Ростовській області, де до вантажним автомобілям з Ногінська приєднаються автомобілі з інших регіонів Росії.

Формування колони планується завершити до 25 серпня поточного року, додали в МНС РФ.

Нагадаємо, в МВС заявляли, що тільки 5% російських гуманітарних конвоїв перевозять реальну продовольчу допомогу для жителів Донбасу, інші вантажівки містять військову допомогу для бойовиків.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.