“Штурмують аптеки та супермаркети”: гендиректор “Динамо” розповів про паніку в Італії через коронавірус

Генеральний директор київського “Динамо” Резо Чохонелідзе розповів, що в Італії панує паніка через китайський коронавірус.

Про це повідомляє сайт “Чемпіон”.

“Обстановка в країні ненормальна. Всі програми італійського телебачення починаються з сюжетів про епідемію коронавірусу. Справжня паніка в ЗМІ. Італія зараз на третьому місці за поширенням епідемії. Попереду тільки Китай і Корея. Школи та університети закрили. Магазини теж. Навіть собор Дуомо закритий”, – сказав він.

За його словами, люди масово атакують супермаркети, скуповуючи товари першої необхідності.

“Народ штурмом брав супермаркет, щоб купити продукти. Штурмували аптеки, хотіли придбати маски. Але вони вже всі продані. Скасували навіть Венеціанський карнавал. Всі спектаклі – теж. Епіцентр зараження знаходиться в 60 кілометрах від Мілана, там закрили на карантин чотири населених пункти. У самому Мілані паніки немає. Але людей на вулицях мало, всі відсиджуються вдома. На вулицях ходять у масках. Бари працюють до шостої вечора”, – додав Чохонелідзе.

Нагадаємо, що станом на 26 лютого на всіх континентах, крім Антарктиди було зафіксовано випадки зараження коронавірусом.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.