На Франківщині троє пішоходів потрапили під колеса автомобілів

Минулої доби в Івано-Франківській області сталося три дорожньо-транспортні пригоди, у яких були травмовані пішоходи, у тому числі неповнолітня дівчина.

Про це повідомляє КУРС із посиланням на Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

27 лютого ввечері на вул. Стуса в Івано-Франківську 37-річний водій “Пежо” наїхав на 63-річного чоловіка, який переходив проїжджу частину дороги за межами пішохідного переходу. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді забою головного мозку, забійної рани лобної ділянки голови та забою правого плеча.

Другий наїзд на пішохода стався вчора ввечері в Івано-Франківську неподалік перехрестя вулиць Галицької-Василіянок в Івано-Франківську. 27-річна водійка “БМВ”, рухаючись зі сторони перехрестя у бік центру міста, не врахувала дорожньої обстановки та наїхала на 20-річну дівчину, яка переходила проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переході. Дівчину госпіталізували до обласної клінічної лікарні з переломом гомілки, струсом головного мозку, забоєм голови та коліна.

Цього ж вечора в м. Яремче на вул. Свобрди 19-річний водій автомобіля “Фіат” проявив неуважність та наїхав на 17-річну дівчину, ученицю місцевої школи, яка переходила дорогу на пішохідному переході. Внаслідок ДТП дівчину госпіталізували в Яремчанську центральну міську лікарню з політравмою, переломом кісток тазу, закритою черепно-мозковою травмою.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.