“Спалилися”: Поцілунок франківчанки Кароль і Балана потрапив на камеру. Сумнівів вже не залишилося

Як відомо, знаменитій українській співачці, тренеру шоу “Голос країни” Тіні Кароль вже досить давно приписують романтичні стосунки із колегою по пісенного проєкту Даном Баланом. І цей раз не став винятком. Вірні фанати зіркової пари розмістили на сторінці в соціальній мережі Instagram цікаве відео.

Так, на ролику зображені Кароль і Балан на шоу “Голос країни”. Спочатку співачка про щось воркує зі своїм колегою, а потім вони ніжно цілуються. Це не вдалося приховати від сторонніх очей, і фанати відразу ж кинулися захоплюватися цим моментом.

“ н і ж н і с т ь ”, – підписали відео.

У коментарях користувачі швидко відреагували на публікацію і не змогли залишити пост без милих висловлювань на адресу своїх кумирів.

“This Love ❤️❤️❤️”, “Я втратила спокій через них”, “Ніжно”, “Мені плакати хочеться ”, “Це так красиво і зворушливо!!!♥️♥️♥️”, “Дуже миле, романтичне відео!І пісня просто супер!✌✌✌”, – прокоментували шанувальники.

Нагадаємо, що Тіна Кароль похвалилася несподіваним ніжним чином, позуючи на чорно-білому кадрі повністю голою і примірявши довгі рукавички з масивними стразами.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.