Навіть не думає відступати. Зима підготувала українцям прощальний “сюрприз”. Морози до -15 і не лише

Синоптики розповіли про погоду на березень в Україні.


Погода в Україні продовжує кошмарити її жителів, які лише кілька разів бачили зимовий сніг за вікном. Нещодавно народний синоптик Леонід Горбань повідомив, що погода навесні приготувала неприємний сюрприз для всіх українців, синоптики заявляють про сніг і морози.

За словами народного метеоролога, українці не зможуть насолоджуватися по-справжньому весняною погодою, так як в першому місяці весни синоптики попереджають про морози, які накриють всю Україну.

Крім того, Леонід Горбань зробив заяву і про кінець першого весняного місяця. Так, за словами народного синоптика, до кінця березня довгоочікувана весна так і не постукає в двері українців, які дуже чекають її прихід. Незважаючи на те, що на початку березня буде тепла погода, пізніше наша держава атакують воістину сильні холоди. Синоптики стверджують, що в деяких українських областях позначки на стовпчику термометрів знизяться до 15-17 градусів нижче нуля.

Крім того, як повідомили метеорологи, в березні прийде сильне похолодання, яке принесе з собою мокрий сніг і дощ, багато областей України виявляться «в заручниках» у погоди. Як відомо, вже 9-10 березня погода за вікном стане набагато гірше, при цьому, найхолодніше буде 9-10 березня. У цей час, як уточнив Горбань, Україну можуть накрити потужні снігопади, а на дорогах з’явиться шар льоду, який з’явиться через низьких температур повітря.

Уже в останній тиждень першого весняного місяця за вікном обіцяють сонячну і теплу погоду, при цьому температура повітря раптово збільшиться до 10 градусів вище нуля. Таким чином, жителі нашої країни повинні потерпіти приблизно 2 тижні кліматичної зими для того, щоб потім щасливо зустріти справжню весну і насолоджуватися її погодою.

Читайте також  В Україну різко прийде весна: кліматологиня попередила про нетипову погоду

Як підкреслили в Українському гідрометеорологічному центрі, в середньому температура повітря в перший весняний місяць коливатиметься в районі 1-7 градусів вище нуля.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.