“Загубив ключі на вулиці і…”: 14-річний підліток згвалтував 8-річного хлопчика. “Заманив в безлюдне місце”

Моторошна НП з дитиною сталася ввечері 29 лютого в місті Южноукраїнську. Поліцію викликали випадкові перехожі, до яких звернувся потерпілий 8-річний хлопчик.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, 8-річний хлопчик розповів поліцейським, що напередодні ввечері, коли він прийшов додому, виявив, що втратив ключі від квартири, тому вирішив пройтися в зворотному напрямку і пошукати їх.

По дорозі зустрів незнайомого хлопця. Запитав у нього, чи не бачив той зв’язки ключів. Незнайомець відповів, що бачив, і запропонував показати де. Дитину зловмисник відвів в безлюдне місце. Там, погрожуючи побити, згвалтував.

Потерпілий покликав на допомогу, як тільки побачив дорослих. Люди викликали поліцію і утримували 14-річного підлітка-насильника до приїзду правоохоронців.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Відкрито кримінальне провадження за ст. 152 КК України «Зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років», що карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.