Вчені назвали 10 чоловічих секс-звичок, які дратують жінок

Експерти опитали жінок, що роблять чоловіки в ліжку такого, що виводить їх із себе. Якщо ви соромитеся зізнатися своєму партнерові в чомусь, що вас дратує, просто покажіть йому цю статтю, пише Уніан.

Звичка не знімати шкарпетки під час сексу лідирує з величезним відривом – майже кожна жінка в опитуванні згадала про цю дивну чоловічу особливість. Нам теж цікаво: невже залишені на ногах шкарпетки дають відчуття захищеності, затишку й тепла? Що рухає чоловіками, які чіпляються за ці два нещасні клаптики тканини, як потопельники за соломинку?

Звичка перестраховуватися там, де цього не потрібно. Чоловіча параноя часом буває не тільки смішною, але й марною. Тож давайте не впадати в крайності. Ми ж пам’ятаємо, як називаються люди, які використовують перерваний статевий акт як спосіб контрацепції? Правильно! Батьки. Те ж стосується двох, трьох і більше презервативів. Не завжди “чим більше, тим краще”.

Звичка не слухати партнерку і робити все по‑своєму. Ця звичка дратує далеко не тільки в сексі, але й у стосунках у цілому. Хоча часом здається, що чоловіча й жіноча сексуальність мешкають десь на різних планетах.

Звичка одразу бігти в душ після сексу. Ні, душ після сексу може бути цілком здоровою та природною маніпуляцією, але чоловікам не варто забувати, що в сексі як мінімум двоє учасників, й коханка – не гумова лялька, яку можна просто сполоснути та засунути в шафу до наступного використання.

Звичка запитувати: “Ти кінчила?”. Вже скільки разів наголошували, що оргазм – не сенс сексу, і навіть якщо його не сталося, планета не зійде з осі. Але ні! Або все, або нічого!

Читайте також  Шукайте людей пристрасних, сильних, щасливих…

Звичка дивувати. Всі люблять сюрпризи. Чи ні? Загалом, про деякі речі краще домовлятися на березі. Особливо якщо справа доходить до рукоприкладства. Так-так, вам не почулося. Багатьом чоловікам хочеться «додати перчинку» в сексуальну гру.

Звичка до неробства. Ледарів не любить ніхто, а ледарів у ліжку – особливо. На жаль, досі збереглися екземпляри, які думають виключно про власне задоволення. Одна радість: таких легко “розкусити” з першого разу.

Звичка працювати “відбійним молотком”. Сюди входить зазвичай одразу дві характеристики: тривалість та різноманітність. Точніше, відсутність останнього. Судячи з усього, “відбійний молоток” – це не тимчасовий порив душі, це буквально покликання. Чоловіки-“відбійні молотки” не слухають нікого й нічого, вони просто “стукають і стукають”.

Звичка постійно розмовляти. Тут насправді на колір і смак товариш не всяк. Одним подобається dirty talk, тоді як інші вважають, що краще займатися цим в тиші.

Звичка вдавати “секс-машину”. Чоловіки-“секс-машини” легко можуть стати конкурентами “відбійних молотків”. Може, техніка у них різна, але ось дух єдиний.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.