Підліток напав із ножем на сім’ю: з’ясувалися моторошні подробиці

Випадок із 14-річним школярем, який під Києвом ножем і сокирою тяжко поранив 4-річного двоюрідного брата і тітку, набув резонансу. З’ясувалося, що у підлітка була жага до холодної зброї. Також він любив дивитися відео з демонстрацією насильства.

Детальніше про ситуацію OBOZREVATEL розповів батько постраждалої дитини Святослав Козирєв – дядько підозрюваного Арсенія.

Загнав брата в кут

Святослав цілодобово перебуває в лікарні поруч із 4-річним сином Михайлом. Зі своєю сім’єю чоловік рік як не живе.

У дитини сильно пошкоджені легені. Батько каже, що Арсеній хотів саме вбити хлопчика. “Ліва сторона у сина порізана. Удари наносилися в серце”, – зазначив чоловік.

Після цього хлопець вибіг із дому і побіг до матері дядька. Там він розповів, що у нього з тіткою сталася бійка із застосуванням ножів (хлопець також був порізаний).

“Була викликана поліція і швидка. Паралельно я почав дізнаватися обставини (я тоді не знав, що мій син важко поранений). Арсеній розповів, що з Юлією у нього часто виникали сварки, вона його била. Показував синці. І, як він сказав: “У мене скінчилося терпіння”. Мабуть, він для себе вирішив позбутися тітки, а разом із тим і мого сина, як подразника: старші часто отримують покарання замість молодших”, – зазначив чоловік.

Любив фільми про насильство
Святослав каже, що в будинок його сім’ї Арсеній потрапив рік тому. Попросила поселити мати хлопця Олена, яка з ним не живе.

За словами дядька, Арсеній був запальний, часто виявляв агресію.

“У нього була яскраво виражена жорстокість. Він любив дивитися відео про вбивства, побиття, а також відео розправи над тваринами. Була у нього жага і до холодної зброї. Через це йому забороняли користуватися комп’ютером, планшетом, смарфоном. Мені здається, що хлопець психічно нездоровий, хоча довідок я не бачив. Думаю, стан його здоров’я став приводом конфлікту між ним і моєю дружиною”, – розповів Святослав.

Читайте також  Три трійні і 165 двійняток – Прикарпаття б'є рекорди з народжуваності

На сьогодні Арсеній затриманий, йому вручена підозра. Відкрито два кримінальні провадження “умисне вбивство” і “замах на злочин”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.