Ліблій: “Працюємо постійно: олія капає майже цілодобово, чукулад вариться ввечері, хліб печеться цілий день”

Цікаві люди, котрі творять красу та здоров’я, дарують позитив, натхнення, показують можливість жити по-іншому – це все про героїв нашої статті. Родина Лібліїв. Добре відомі прикарпатцям творці смачних та корисних продуктів харчування. “Бородачі”, які привертають погляд своєю шалено позитивною енергетикою та світоглядом. 

Ми розмовляли з Багнюком Андрієм. До вашої уваги його розповідь.

Стараємося пробитись до Душ людських, крізь тенета: чіпсів, фастфудів, убитої плоті тварин, алкоголю, нікотинових смол, цукру, хімічних дріжджів… Пробитись і достукатись… Отримати відгук із людського серця і побачити світлі очі, котрі скуштували «зовсім іншу їжу»…

Наше життя, то чарівна казка… Особливо після того, як ми, міські «пани», переїхали сім’єю у село і почали створювати там своє Родове Помістя. Тому тепер кожен день – добрий день! Життя стало насиченим, справжнім, відчутним, як і уся погода природи.

Живемо ми у Калуському районі, селі Боднарів. У нас із дружиною чотири чарівні донечки, які живуть, ростуть і квітнуть, як квіти на весні, тільки, на відміну від квітів, у них весна завжди!

Я навчався у Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу, дружина закінчила Прикарпатський університет імені В.Стефаника.

Раніше ми займалися дрібною поліграфією, та, коли усвідомили шкоду нашого виду діяльності для Рідної Землі, вирішили змінити його, тому перейшли на виробництво різних корисних смаколиків та продуктів харчування. Спершу усе робили для сім’ї, потім багато знайомих почали звертатись і ми вирішили почати продавати нашу продукцію людям.

Самі навчались, фантазію розвинутою зберегли, тим більше життєвий шлях вів до пошуку здоров’я, так і назбиралось багато інформації. Отримували її із власної Душі, книг, історії, інтернету…

Ми усі люди, а люди живуть щасливо, коли мають можливість творити, творчість же проявляється звісно не регулярно, бо ми не роботи, тому важко буває, коли потреба не співпадає із натхненням. Тому стараємося ловити хвилю і бути на ній, а коли затишшя, тоді відпочиваємо. Подобається бути потрібним, робити щось насправді корисне, бачити вдячні очі людей, від того стаємо просто щасливішими…

Читайте також  В одному із кафе Івано-Франківська клієнтам подають страви з хробаками. ФОТО

Звісно є бажання креативити… Особливо у мене, постійно присутнє бажання щось добавити, відчути нове і водночас спростити. Креативність у всьому, виробництві, подачі, рекламі, реалізації…

Покупців стільки, на скільки заслужили

По різному працюємо: буває не в один час доби. У нас сімейний підряд, і працюємо постійно: олія капає майже цілодобово, чукуЛАД вариться в основному вечором, хліб печеться цілий день, пастила сушиться сезонно…

Основна робота – курс на свободу і щастя, а це власний Простір Любові – Родове Помістя, де маєш власний сад, город, лісочок, ставочок, баньку, хатинку, квіти, звірят помічників і просто кусочок Рідної Батьківщини під ногами. А Ліблій – це можливість поділитись ідеєю шляху до свободи і реальними своїм здобутками.

Вистачає часу на родину, бо якраз у цій справі родина почала об’єднуватись – це сімейна справа, задіяні усі: і великі, і малі.

Послуги коштують у залежності від витраченого часу, виду продукції, способу виготовлення. Так само з радістю обмінюємося на щось екологічне і по справжньому потрібне нам і планеті Земля!

Нас можна знайти у фейсбуці, група наша називається – ЛІБЛІЙ, або у нашому магазинчику в Івано-Франківську за адресою: вул. Тичини 43,А, другий поверх, магазин «ЛІБЛІЙ – здорові традиції»

Бережіть свою Душу і її Храм – ваше чудесне, прекрасне, красиве ТІЛО!!!

Доброго здоров’я! Розумного вибору! І чесності перед самим собою!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: