10 найбільших помилок жінок під час сексу

Статеві стосунки нам більше приносять того задоволення, що було раніше. Причина може бути викладена у цьому списку. Дивіться, які помилки ми робимо найчастіше.

Йдеться не про техніку, а про незнання, завдяки яким ми втрачаємо справжню радість від сексу. На щастя, завжди є шанс повернути її. Незалежно від віку. Отож, які статеві помилки ми робимо найчастіше?

1. Ми слідуємо за тенденціями
Ви чуєте від своїх друзів, що мода на секс прийшла як у персонажів “50 відтінків сірого”. Ви думаєте: “Мій чоловік любив би так любити один одного. Оскільки мої друзі пробували таке, то чому б і не спробувати мені”. Це одна з найбільших пасток, яку жінки ставлять перед собою.

Секс – це не показ мод, і тенденції тут не мають значення. Ви можете бути консерватором у ліжку все своє життя, або можете запропонувати партнерам фантазії щотижня. Добре і своєчасно – це те, що найкраще працює у вашій системі і дає вам задоволення.

2. Ми не кажемо йому, коли він робить щось не так
Його ласки завдають вам дискомфорту, але він поводиться так, ніби впевнений, що йде в ідеальному напрямку. Ви дивитесь на стелю і хотіли б, щоб він припинив, але не зупиняєте його, бо він схвильований.

Проте, коли партнер виявить, що замість того, щоб доставляти вам задоволення, він давно робив навпаки, він почуватиметься обдуреним і слабким, як коханець. Чоловікам дуже подобається, коли їх хвалять, пестять руками і розповідають, як вони можуть вам порадувати.

3. Ми даємо те, що хочемо отримати самі
Вам подобається інтенсивна пестливість сосків, тому ви намагаєтесь збудити свого партнера аналогічним чином. Тільки йому це може не сподобатися. Залиште свої здогадки, що хвилює вашого партнера, за дверима спальні. У ліжку просто запитайте його.

Читайте також  5 знаків зодіаку чекає неймовірне везіння у вересні – збудуться всі мрії

4. Ми будуємо надто великі плани
Тому що йому шкода, тому що він думає, що я його не люблю, тому що він почне шукати інших жінок… Причин, чому ми погоджуємось на секс “заради миру”, стільки, скільки ми можемо придумати.

Не робіть цього самостійно, краще скажіть чоловікові прямо, що сьогодні вам не хочеться – і поясніть чому.
Союз складається не з роботів, запрограмованих на секс, але людей, які мають право не хотіти ночі пристрасті. Змусити себе займатися сексом – це перший крок до емоційного розпаду.

5. Ми вдаємо оргазм
Деякі жінки думають, що таким чином вони можуть більше збуджувати свого партнера, інші кажуть, що вони надають йому впевненості в цьому, оскільки їх оргазм є доказом його навичок. Тільки де у всьому цьому думка про себе, де відкритість і довіра у відносинах? Будь-який секс із фальшивим оргазмом – це втрачений секс, тому що ви не маєте від цього задоволення і віддаляєтесь від свого партнера.

6. Хочемо досягти оргазму за будь-яку ціну
А вагінальний оргазм – це не все. Близькість і задоволення від ласки можуть доставити вам багато задоволення. Просто не вводьте в оману свого партнера, роблячи вигляд, що усе гаразд, коли цього вже давно немає.

7. Ми орієнтуємося на зовнішній вигляд
Замість того, щоб повністю насолоджуватися задоволенням, ви думаєте, що в такому положенні він може побачити ваші складки на животі і що ваш бюст не такий міцний, як слід.

Все, що вам потрібно, – це кілька секунд такого роздуму, щоб емоційно «встати з ліжка» і не змогти повернутися до клімату, в якому перебуває ваш чоловік.

Читайте також  "Вовчиці" тримайтесь: Олег Винник підготував незвичайний сюрприз для всіх жінок України (відео)

Такий секс не доставить вам задоволення і збентежить вас. Пам’ятайте: коли ви кладете в голову абсурдні образи, ваш партнер думає, наскільки він схвильований.

8. Ми говоримо про секс із колишнім
Навіть якщо ми скажемо, що наш нинішній партнер кращий, для нього просто слухати і уявляти, що ти робила у ліжку з іншим хлопцем – це дискомфорт. Досить великий, що він може забрати бажання на секс, і у вас обох – шанси на п’янку ніч. Якщо ви хочете похвалити свого партнера або запропонувати йому зробити щось інше, просто скажіть йому – без порівняння.

9. Ми орієнтуємося лише на власне задоволення
Бути егоїстом у ліжку – це недалекоглядна стратегія. Якщо ви думаєте лише про своє власне задоволення, рано чи пізно ваш партнер почуватиме себе не втомленим – і замість того, щоб вступати в інтимну гру, він захоче якомога швидше «відпрацювати» початкові ласки.

Він, природно, зосередиться на тому, що йому приємно, і якщо кожен з вас почне думати тільки про себе, температура у вашій спальні може різко знизитися. Це також не вплине на ваше почуття близькості.

10. Ми цікавимося, чи йому це дуже подобається
А може він віддає перевагу іншій позиції? Або це нудно? Чи достатньо моїх навичок? Якщо ви постійно напружені, щоб піднятися на виклик, вам точно не вдасться розслабитися і відчути справжню радість наближення. На жаль, це можна побачити. Ваш партнер може подумати, що ви не відчуваєте себе комфортно або вам не подобається.

Тож замість того, щоб дивуватись, чи все йде добре, віддавайте свої емоції та будьте спонтанні. Що б ви не робили, якщо він щирий і справжній – це обов’язково йому сподобається. Техніки та навички тут не дуже важливі – важливо насолоджуватися близькістю.

Читайте також  100 тисяч першій, хто завагітніє після вакцинації, – Марцінків обіцяє преміювати “особливу” породіллю

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.